Bree's New World

Eigentijds en gedurfd ontwerp

Bree's New World

Bree’s New World, trendsetter in designmeubels van eigentijds en gedurfd ontwerp. Sinds jaar en dag ontwikkelen de zogenaamde Furniture Composers van Bree’s New World een zeer uiteenlopende collectie eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten. Daarbij zetten we in op lef en veelzijdigheid.

Onze Collectie

Ze willen zich niet beperken tot één type interieur

Ze willen zich niet beperken tot één type interieur, wat hun werk uitdagend en allesbehalve saai maakt. Het resultaat is een zeer uiteenlopende, gedurfde meubelcollectie, zowel qua ontwerp als materiaalgebruik. Strak, modern, industrieel, design, organisch, retro of landelijk, al deze termen zijn min of meer wel van toepassing op de meubelen.

Over Bree's New World

Een groot deel van de Nederlandse meubelindustrie heeft haar productiefaciliteiten uit kostenoverwegingen grotendeels moeten verplaatsen naar goedkopere productielanden. Een steeds groter deel van de meubelen die in Nederland worden verkocht, wordt niet meer in Nederland geproduceerd. Bree’s New World is er trots op dat veruit het grootste deel van onze productie nog steeds in Nederland plaatsvindt.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Bree's New World specialist

Van der Meer wonen is de Bodilson specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Bree's New World banken, stoelen, tafels en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.