BePureHome

De combinatie van verschillende materialen en unieke prints maakt BePureHome authentiek. De collectie is zowel stoer en robuust als elegant en chic te noemen. De items geven je interieur karakter.

Onze Collectie

BePureHome

Eenvoudige, maar luxe en stoere designs. De collectie van BePureHome bestaat uit unieke kasten, stoelen, banken en nog veel meer stoere woonitems. De collectie is een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid en focust echt op het authentieke randje. Onze designers laten zich inspireren door verschillende trends maar vertalen deze altijd door naar unieke items in BePureHome-stijl. 

BePureHome staat voor elegant, puur en stoer met een design-twist.

Warme materialen en uitgesproken kleuren zijn belangrijke kenmerken. Een pareltje van het merk is de Rodeo bank die in veel verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar is. Denk aan honey yellow velvet, elephant skin look of cognac leer. Het grote aanbod aan karakteristieke accessoires heeft voor ieder interieur wel iets te bieden. De vintage invloeden mixen goed met het moderne design waardoor BePureHome een compleet eigen look uitstraalt. BePureHome ‘The style that suits you’.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw BePureHome specialist

Van der Meer wonen is de BePureHome specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment BePureHome banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.