Bodilson

Industrieel en modern

Bodilson

Bodilson is een Nederlands merk met een eigentijdse collectie meubels, verlichting en woonaccessoires waarbij Industrieel, Scandinavisch en Design samenkomen. Een verrassende mix van stijlen en verfijnde materialen. 

Onze Collectie

met de woonitems van Bodilson geef je elke ruimte sfeer

Van de designlamp aan het plafond tot het zachte vloerkleed op de grond of de sidetable naast je moderne bank tot strakke eettafel met bijpassende eetkamerstoelen. Met de eigentijdse meubels en decoratie van Bodilson heb je alles om heerlijk te kunnen wonen. Ontdek nieuwe woonideeën, ervaar het comfort of laat je verrassen door de ruime keuze in uitvoeringen, materialen en kleuren. Door de steeds vernieuwende collectie vind je altijd wat je zoekt.

Over Bodilson

Geef je huis een industriële touch met een metalen kast of creeër een groots effect met een royale bank. Kies voor een subtiel spel in materialen met velours, rustiek eiken or marmer. Vloerkleden van wol, robuuste eettafels en metalen kandelaars maken van jouw huis in no-time een thuis. Soms een knipoog naar het verleden en soms moderne twist, maar altijd helemaal van nu.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Bodilson specialist

Van der Meer wonen is de Bodilson specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Bodilson banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.