Swedese

Scandinavisch design

Swedese

Swedese staat voor Scandinavisch design met een tijdloos uiterlijk van bijzonder hoge kwaliteit. Geproduceerd met respect voor het milieu, op de meeste modellen van Swedese is het prestigieuze Swanlabel van toepassing. Swedese is een meubelproducent met een sterke verankering.

Onze Collectie

Het creëren van mooie meubels voor de toekomst

De idealen van Swedese zijn vandaag de dag hetzelfde als in de afgelopen zeventig jaar. Het creëren van mooie meubels voor de toekomst, die voortbouwen op de fundamenten van Scandinavische moderne tradities, ontworpen door toekomstgerichte ontwerpers die deelnemen aan de tijdloze idealen van architectuur.

Over Swedese

Swedese is een klassieke Zweedse meubelproducent die in 1945 is opgericht door de twee broers Yngve en Jerker Ekström en Sven Bertil Sjöqvist. Yngve heeft het bedrijf tot zijn dood geleidt. De huidige eigenaar van Swedese is mevrouw Anna Johansson. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vaggeryd in Småland, Zweden, waar ook een van de fabrieken te vinden is. De tweede fabriek is gevestigd in Äng, een klein dorpje buiten Nässjö, Zweden.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Swedese specialist

Van der Meer wonen is de Swedese specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Swedese banken, stoelen, tafels en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.