Seuren

Pure eenvoud

Seuren

Omringd door de mensen die ertoe doen, kijkend naar de gezichten van wie we houden, prijzen we ons gelukkig en delen we onze lasten, terwijl we de dagelijkse drama's van verprutste examens, gemiste treinen en verkeerde aankopen herbeleven. We heffen ons glas, proosten op prestaties in huis, de vergaderkamer of in de kantine. Seuren tafels harmoniëren prachtig met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met Michel mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan duurzame maatwerk en seriematige tafels. Passend bij verschillende mensen, stijlen, smaken en levenswijzen.

Onze Collectie

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eigenlijk bizar dat we als samenleving op het punt zijn beland dat we hier iets over moeten schrijven. Wij vinden dit namelijk volkomen vanzelfsprekend. Want wanneer je maatschappelijk verantwoord leeft, maakt duurzaamheid daar altijd deel van uit. Het zit in onze genen. Dus ook in ons bedrijf. Elke dag leven wij met oog voor onze omgeving; dus sowieso ook voor milieu en alle belanghebbenden bij ons bedrijf. En, daarmee dus ook voor u, zeer gewaardeerde klant.

Over Seuren

Blader door de collectie om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden. Maar laat je niet beperken tot wat je hier ziet. Want dat doen wij ook niet! Seuren Tafels biedt je de vrijheid om te kiezen. Voor de tafel die bij jouw leven past.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Seuren specialist

Van der Meer wonen is de Bodilson specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Seuren tafels. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.