Metaform

Nederlandse meubelfabrikant

Metaform

Metaform is een Nederlandse meubelfabrikant die sinds 1964 een eigentijdse collectie bijzet, salon- en eetkamertafels ontwikkelt. Alle Metaform tafels zijn leverbaar in elke gewenste maat, mits technisch haalbaar. De frames worden in eigen fabriek gelast en afgewerkt.

Onze Collectie

met de woonitems van Metaform geef je elke ruimte sfeer

Afhankelijk van het model, leverbaar in gelakt en roestvrij staal. Voor de gelakte frames hebben we buiten alle RAL- en NCS kleuren een aantal standaard lakkleuren gebaseerd op de keramiekkleuren. Voor de tafelbladen wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, massief hout, natuursteen, kunststof(HPL) en keramiek. 

Over Metaform

De keramische tafelbladen en tafels zijn door Metaform zelf ontwikkeld en worden ook in eigen fabriek geproduceerd. Tevens is Metaform in staat om uw speciale wensen op interieurgebied waar te maken. Denk bijvoorbeeld aan tafels volgens je eigen ontwerp of andere metalen interieurtoepassingen. 

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Metaform specialist

Van der Meer wonen is de Bodilson specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Metaform banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.