Cartel Living

Het comfort spat ervan af

Cartel Living

Op zoek naar een stijlvol designmeubel in uw woonkamer? Onze eigenzinnige banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen zijn prachtig vanuit iedere hoek. De duurzame zitmeubelen van Cartel Living worden handgemaakt in Nederland en het comfort spat ervan af. Dit is design.

Onze Collectie

100% vakmanschap, 100% comfort.

Bekijk de collectie eigentijdse designmeubelen in vele soorten en maten. Alle modellen zijn leverbaar in de uitvoering die het beste past in je interieur. Van klassiek of landelijk, tot strak en industrieel. 100% vakmanschap, 100% comfort.

Over Cartel Living

Bij Cartel Living hebben ze niet alleen liefde voor hun vak.  Ze hebben ook echt liefde voor ieder meubel dat wordt gemaakt. Alle vakmensen worden blij van een prachtige stof of leer mogen verwerken tot een comfortabel designmeubel. Ze missen geen detail en garanderen altijd kwaliteit. Door onze passie krijg je de aandacht die jij en je meubel verdienen.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Cartel Living specialist

Van der Meer wonen is de Cartel Living specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Cartel Living banken, fauteuils, tafels, eetkamerstoelen en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.