Passe Partout

Genieten van het leven doen veel mensen thuis

Passe Partout

Genieten van het leven doen veel mensen thuis. Een mooi interieur met een comfortabele bank is belangrijker dan ooit. Bij het merk Passe Partout weten ze daar alles van. Met passie wordt gewerkt aan een missie: ‘Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. De topontwerpers die zich hebben aangesloten bij dit merk, hebben een passie voor zitmeubelen. Dat is absoluut terug te zien in de comfortabele, handgemaakte banken en luxe stoelen.

Onze Collectie

De meubels worden in Europa met de hand gemaakt.

Passe Partout is ontstaan in 1998 in België en is opgericht door designer Dirk Steenbeke. Nog altijd werkt een team van top designers uit België en Nederland iedere dag met dezelfde passie: het ontwerpen van betaalbare en kwalitatieve meubels. De meubels worden in Europa met de hand gemaakt.

Over Passe Partout

Passe Partout heeft een ruime collectie aan betaalbare design meubels. Stuk voor stuk worden de meubels gecreëerd door topontwerpers, zoals Laura Steenbeke en Axel Enthoven. Met de meubels van Passe Partout wordt ieder huis een thuis. Van luxe sofa’s tot fijne loveseats: dit topmerk maakt van elk meubelstuk iets bijzonders. 

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Passe Partout specialist

Van der Meer wonen is de Passe Partout specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Passe Partout banken, stoelen, accessoires en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.