Pilat&Pilat

Pilat&Pilat buigt bomen om tot meesterwerken

Pilat&Pilat

Pilat&Pilat buigt bomen om tot meesterwerken van hout. De collectie bestaat uit vindingrijke, doordachte ontwerpen getekend in een helder handschrift. Deze erfstukken van de toekomst tonen de schoonheid van de natuur in al haar eenvoud.

Onze Collectie

De tafels, kasten en banken zijn met liefde en oog voor design gemaakt.

Ze vormen de basis van sfeervolle interieurs: een plek om thuis te komen en samen te genieten, aandacht te hebben voor elkaar. Het is de wens dat de meubelen van Pilat&Pilat een uitnodigende eenvoud bieden die rust en warmte brengt, terwijl ze met gemak in uw eigen stijl opgaan.

Over Pilat&Pilat

De meubels van Pilat&Pilat zijn ingetogen, stoer én eigenzinnig: ze maken het verschil. En ze gaan langer dan een leven mee. Sterker nog, het zijn erfstukken van de toekomst. Pilat&Pilat verbindt graag meubels, én mensen.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Pilat&Pilat specialist

Van der Meer wonen is de Bodilson specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Pilat&Pilat tafels, salontafels, accessoires en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.