Design on Stock

Uit liefde voor het vak geboren

Design on Stock

Design on Stock merk is uit liefde voor het vak geboren. Ze houden van design en kwaliteit, van hun werk tot in perfectie uitvoeren. Daarom ontwerpen, ontwikkelen en maken zij hoogwaardige designmeubels waarvan u lang en zorgeloos kunt genieten.

Onze Collectie

Een designmeubel is veel meer dan een ontwerp alleen.

Design on Stock is onderdeel van de Dutch Quality Group. Wij produceren elk meubel op bestelling en houden bewust het productieproces in eigen beheer in Nederland, volgens de hier geldende normeringen. Door zo te werken, stimuleren we niet alleen de lokale economie, maar houden we ook onze voetafdruk zo klein mogelijk.

Over Design on Stock

Een designmeubel is veel meer dan een ontwerp alleen. Onze ervaren vakmensen optimaliseren continu het proces van ontwerp tot meubel. We letten er bij elk detail op of het mooier, slimmer, comfortabeler of efficiënter kan. Daarbij zijn we kritisch op onszelf. Als een meubel onze standaard niet haalt, bieden we het ook niet aan.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Design on Stock specialist

Van der Meer wonen is de Design on Stock specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Bodilson banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.