Dutch Interieur

Jouw droominterieur van Dutch Interior

Ontdek de collectie

Dutch Interior meubels kopen in de regio Friesland

Een shop in shop van Dutch Interior met de merken Mattz, By-Boo, Sevn en Eleonora. De collectie van Eleonora staat voor de trend van vandaag en morgen. De collectie By-Boo onderscheidend, eigenwijs. Sevn verkoopt prachtige banken en Mattz verwelkomt je in zijn wondere wereld van Antie met een voorliefdde voor Azië.

De eindeloze mogelijkheden van Dutch Interior

Steeds weer is het ons doel je te verwonderen, inspireren en verblijden met onze nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Speciaal voor jou ontworpen!

Jouw stijl voor jouw interieur

Mattz, Eleonora, By-Boo en Sevn onder een algemene noemer: Dutch interior. Dutch Interior is zelf geen merk met eigen collecties maar vertegenwoordigt de vier merken die eronder hangen.

Van der Meer Wonen, jouw Dutch Interior specialist

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer wonen is de Dutch Interior specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Dutch Interior banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.