Eyye Design

Innovatieve meubels met karakter.

Eyye Design

Eyye Design is een Nederlands meubelmerk en de ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels de kwaliteitstempel.

Onze Collectie

Gewaardeerd om hun tijdloze vormen

De designklassiekers zijn bekend.  Deze worden gewaardeerd om hun tijdloze vormen, hun comfort, vakmanschap en vooruit, om hun status. Ze maken een interieur compleet. Dat is waar. Maar maken ze jouw interieur ook bijzonder? Onderscheidend?

Als het iets vooruitstrevender mag zijn, maar zeker zo waardevol, kijk dan eens naar Eyye: een Nederlands merk dat onderstreept wat Dutch Design bijzonder maakt.

Eyye maken innovatieve meubels met karakter.

Eyye maken innovatieve meubels met karakter. Design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich stijlvol onderscheidt.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Eyye Design specialist

Van der Meer wonen is de Eyye Design specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Eyye Design banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.