Leolux

Met Leolux vertel je je eigen verhaal in jouw interieur.

Leolux

Met Leolux vertel je je eigen verhaal in jouw interieur. Kleurrijk, veelzijdig, stijlvol en relaxed; je kunt elke kant van jezelf kwijt. Hoe laat jij je interieur spreken? Vertel het ons en wij maken je woondroom werkelijkheid.

Onze Collectie

Een goed zitmeubel

Gemaakt door echte vakmensen, was in vroeger tijden een luxe die alleen de elite zich kon veroorloven. Dat is vandaag de dag gelukkig anders. Hoogwaardig comfort is voor veel meer mensen bereikbaar. Al tachtig jaar laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeën over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen. 

Perfecte meubel om je woonwensen te vervullen

Met een heldere visie op de toekomst verbinden we echt vakmanschap met de technieken van vandaag. Zo zoeken we naar het perfecte meubel om je woonwensen te vervullen. Samen met jou, want bij Leolux maken we elk product op bestelling, met alle opties die je wenst.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Leolux specialist

Van der Meer wonen is de Leolux specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Leolux banken, stoelen, tafels en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.