NLslaapt

Comfortabel slapen met de NLslaapt collectie

Ontdek de collectie

NLslaapt bedden en boxsprings kopen in Sneek

Comfortabel slapen of gewoon lekker liggen is mogelijk op de boxsprings, bedden en matrassen van NLslaapt. Onze collectie staat voor vakmanschap en heeft hoge kwaliteitsnormen. Dat zie en voel je.

Alle NLslaapt slaapkamermeubelen zijn leverbaar in diverse afmetingen, materialen, uitvoeringen en kleuren.

Bij Van der Meer Wonen in Sneek staan we voor je klaar om je deskundig te adviseren. We nodigen je graag uit om zelf het comfort en de luxe van NLslaapt te ervaren.

De eindeloze mogelijkheden van NLslaapt bedden en boxsprings bij Van der Meer Wonen

Naast bedden, boxsprings en matrassen heeft NLslaapt ook andere meubels om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan draai- en schuifdeurkasten, nachtkastjes, dekbedden en hoofdkussens. Bekijk het lookbook en doe alvast wat inspiratie op!

Kom naar de showroom in Sneek en ervaar het zelf!

Schuifdeurkasten van NLslaapt bij Van der Meer Wonen

Schuifdeurkast Sevilla is bijzonder mooi, praktisch ingedeeld en in diverse afmetingen en kleuren leverbaar. Deze kast Sevilla biedt alle mogelijkheden om jouw kleding kreukvrij op te hangen en overzichtelijk kleding en textiel op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide met soepel lopende deuren en softclose afsluiting, voor jarenlang plezier.

Onze deskundige slapenadviseurs staan in onze winkel in Sneek voor je klaar om je te helpen bij het inrichten van jouw ideale slaapkamer en je wegwijs te maken bij de eindeloze mogelijkheden.

Plan een afspraak met ons in en we houden onze tijd voor jou vrij!

Comfortabele boxsprings van NLslaapt in de regio Friesland

Uiterst comfortabel slapen en relaxen op een originele Torino boxspring van NLslaapt! De Torino boxsprings zijn van de hoogste kwaliteitsklasse, de massief houten frames hebben houten tandverbindingen, zo stevig dat er maar vier poten per box nodig zijn, voor een fraai, zwevend effect. De meest luxe afwerking en stoffering in de mooiste bekledingstoffen.

De boxsprings en matraskernen zijn allemaal voorzien van staalband, de onderzijde van de onderbox is opengewerkt zodat de topklasse vakmanschap en afwerking duidelijk zichtbaar zijn.

Kom gerust proefliggen in onze showroom in Sneek.

slaapadvies

Van der Meer wonen, jouw NLslaapt specialist in de regio Friesland

Van der Meer wonen is de NLslaapt specialist bij jou in de buurt. Van der Meer wonen is de NLslaapt specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment NLslaapt boxprings, matrassen, bedden en meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.