Woood Exclusive

Chique & uniek design

Collectie Woood Exclusive

Woood Exclusive

Een collectie stoere, eigentijdse en aantrekkelijke woonproducten. Met WOOOD geef je een interieur of kamer weer een uitdagende look! Kenmerkend voor de collectie van WOOOD is het Nederlandse vakmanschap in combinatie met pure materialen en – niet geheel onbelangrijk – een uniek ontwerp. 

Onze Collectie

Woood Exclusive

Bij Woood wordt er hoofdzakelijk gewerkt met massief grenen en eiken hout. Dit hout is FSC gecertificeerd en afkomstig uit bossen waar op een duurzame wijze met het materiaal wordt omgegaan. Ook wordt er met een kritisch oog gekeken naar het verantwoord bewerken, verpakken en vervoeren van de items.

Exclusief en betaalbaar

Het concept van Woood is helder: ze staan voor robuuste, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen die betaalbaar zijn voor iedereen. Woood Exclusive is een speciale collectie woonartikelen met wat extra lef ingespeeld op de laatste interieurtrends. Combineer deze collectie met de basic en eigentijdse collectie van het merk Woood en creëer zo een trendy interieur dat perfect bij jou past.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Woood specialist

Van der Meer wonen is de Woood specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Woood banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.