Bert Plantagie

Tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen.

Bert Plantagie

De Bert Plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. 

Onze Collectie

Zelf samenstellen

Onze stoelen, fauteuils, tafels en banken kunt u zelf samenstellen, op basis van uw wensen en persoonlijke smaak. Met behulp van onze stylistes creëer je een meubel, dat 100% bij u past. Ga uw gang, make it yours!

De collectie van Bert Plantagie

De collectie van Bert Plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele maatvoeringen. 

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Bert Plantagie specialist

Van der Meer wonen is de Bert Plantagie specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Bert Plantagie banken, stoelen, tafels, kasten en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.