Pode

Design waar je blij van wordt

Pode

Design gaat voor ons verder dan één ontwerp. We bieden je een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel!

Onze Collectie

Bij Pode zit je goed.

Bij Pode zit je goed. Dat komt doordat we bij al onze producten het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Leolux kunnen inzetten. Ons ‘moederschip’ maakt al 85 jaar hoogwaardige designmeubelen en die expertise proef je terug in elk Pode-product. En bij een hoogwaardig product hoort ook een professioneel en persoonlijk advies. Daarom zijn we zo trots op de vele deskundige dealers die wereldwijd voor je klaarstaan.

Over Pode

Natuurlijk willen we de Pode-lifestyle voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar maken. Daarom leggen we voor de kwaliteit en uitstraling van onze producten de lat op het hoogste niveau, maar voor de prijs juist niet. Bovendien krijg je bij ons 7 jaar garantie; een fijne zekerheid.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Pode specialist

Van der Meer wonen is de Pode specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Bodilson banken, stoelen, tafels en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.