Évidence

Een collectie met bewezen modellen

Évidence

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Banken en fauteuils die je verwennen met eindeloos comfort en kwaliteit, en in elk interieur tot hun recht komen.

Onze Collectie

Speciaal voor u selecteerden wij de mooiste materialen

Speciaal voor jou selecteerden Évidence de mooiste materialen, die je smaakvol kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor luxe leer, de mooiste stoffen van De Ploeg of het unieke gevoel van Alcantara.

Over Évidence

Daarnaast bieden bijna alle modellen je de mogelijkheid om de zithoogte en -diepte aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Zo kiest je met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

De Mooiste Woonwinkel van Friesland

Van der Meer Wonen, jouw Bodilson specialist

Van der Meer wonen is de Évidence specialist in Friesland gevestigd in Sneek. In de buurt van de bekende steden: Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Wij voeren een ruim assortiment Évidence banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Sneek naar de mogelijkheden bij jou thuis.